Roepnaam: Stompie
Stamboomnaam: Jobiraki Boisterous Bodyguard

Vader: Only Dream Mysterious Talisman

Moeder: Niki Taylor Mysterious Talisman

Fokker: Jobiraki (Virginia Geradts)
Geboren: 19 december 2021

Kleur: rood/wit
Geboortegewicht: 220gr
Nestkleur: zwart

Gezondheidsuitslagen:

  • Ogen: MPP vrij (pup ECVO 2022)
  • Fanconi: Vrij 
  • PRA BJ1: Vrij 
  • DNA COI: 32%
  • Pyruvate Kinase Deficiency (PKLR Exon 5,Basenji Variant) : Vrij
  • K locus: kyky
  • A locus: ayay


Stompie is de 2e reu uit het BB nest, hij is als derde geboren en kwam razendsnel achter zijn zus aan. Hij is in stuitligging geboren en tijdens bevalling heeft moeder Nyeusi per ongeluk een stukje van zijn staart gebeten. Gelukkig heeft hij hier geen last van gehad en het geeft hem inmiddels een unieke uitstraling met zijn sikkelstaart. Door zijn ongelukje noemde ik hem Stompie in het nest en zo gaat hij nog steeds trots door het leven.

Deze rode vent heeft mijn hart gestolen. Hij heeft zo'n uniek zelfstandig kalm en grappig karakter met daar bovenop een prachtig gebouwd lichaam met een kop waarvan je gaat smelten.
Deze clown ging lekker zijn eigen gang en vond hele creatieve slaapplekken. Later trok hij heel graag op met Bikhayn en kwam hij elke avond bij mij knuffelen op de bank.

 Wat was het moeilijk om hem weg te moeten doen, daar heb ik letterlijk buikpijn en tranen om gelaten. Maar, daar was Desi! Zij had de keuze uit 2 reuen en haar beslissing stond vast; het moest en zou Stompie worden! Iemand die zo vol overtuiging voor hem kiest, is hem 'waardig'. Met een kleine knoop in mijn maag bracht ik hem persoonlijk naar Amsterdam, toen de deur open ging begon Stompie heel enthousiast te kwispelen!

Inmiddels timmert hij aan de weg om zijn persoonlijkheid zo breed mogelijk te laten zien als een upcoming Insta beroemdheid onder de naam Legendary_tails